WEBSITE JADI LEBIH

Jadikan bisnes anda 24 jam beroperasi dengan adanya website

“SAYA NAK SANGAT ADA WEBSITE TAPI…”

Senang Cerita “Nak Upah Orang Je Lah!

JANGAN RISAU.. SERAHKAN PADA KAMI UNTUK DESIGN & BINA WEBSITE KHAS UNTUK ANDA!

KENAPA PERLU ADA WEBSITE
PADA TAHUN NI?

UMPAMA ADA STAFF YANG BEKERJA 24 JAM

Kan senang kalau ada staf yang sanggup kerja 24-jam… Jadi dengan adanya website ibarat kita ada staf yang boleh layan pelanggan kita 24 jam non stop!

MUDAH PELANGGAN NAK CARI BISNES KITA

Sekarang kan orang klik-klik je dah boleh jumpa bisnes kita kalau ada website. Tapi sayang la kalau tak buat website lagi, orang cari kat google tapi jumpa pesaing kita… #sedih

PELANGGAN LEBIH YAKIN

Cuba anda bandingkan, bisnes yang ada maklumatnya di website dengan bisnes yang tak ada maklumat langsung, yang mana anda lebih percaya dan yakin? kalau saya mestilah bisnes yang ada maklumatnya di website kan?

WEBSITE ANDA LEBIH AWESOME!

MINI SITE

Sesuai untuk mendapatkan leads ataupun membuat sales page untuk menarik trafik supaya membeli sesuatu produk

ECOMMERCE SITE

Peniaga yang mempunyai lebih dari tiga produk sangat sesuai membuat Ecommerce Site bagi menunjukkan setiap kekuatan produk anda

CORPORATE SITE

Bagi ‘Professional Business’ , showcase bisnes anda dengan Corporate Site supaya pelanggan lebih yakin untuk memilih anda

MACAM MANA KAMI JADIKAN WEBSITE ANDA
LEBIH

MACAM MANA KAMI JADIKAN WEBSITE
ANDA LEBIH

01.

MENGENALPASTI TARGET MARKET

Pada permulaan proses, team kami akan mulakan proses mencari “web design” yang sesuai dengan target market anda dan apa objektif yang anda ingin capai.

02.

MEMBINA WIREFRAME

Bagi memulakan proses, content akan disusun bagi memastikan website yang dibina akan mudah di fahami oleh pelawat.

03.

DESIGNING WEBSITE

Kerja design akan bermula dan designer akan menyusun content yang telah dipersetujui oleh client.

04.

WEBSITE DEVELOPMENT

Bagi memastikan features yang diperlukan berfungsi dengan baik. Kami akan memulakan testing phase bagi traffic dan juga aturcara admin site di dalam web.

05.

WEBSITE DELIVERY

Setelah website siap, maintenance team kami akan deliver website beserta module bagi aturcara penggunaan website pada masa akan datang.

06.

WEBSITE MAINTENANCE

Bagi memastikan website berfungsi dengan baik. Team kami akan memantau dan propose kaedah terbaik di dalam memastikan website anda sentiasa menjana income bagi perniagaan anda.

ANTARA SERVICE LAIN YANG KAMI TAWARKAN

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

Overall memang service okay sangat, appreciate part followup setiap bulan tu, so that client pun faham apa yang works and apa yang tak works

Ainee Zin
Founder Eloque

Very personalise, senang nak bekerjasama. dan paling bagusnya digita and the team faham cita rasa client.

Zurianee Zabidi
Founder Pejuang Usahawan

Overall Design and some features added is very well executed. The designer captures excellently the essence of a corporate website in accordance with our needs.

Tetuan Marco
MARCO

Sangat bagus, Negotiable, senang nak berurusan, even selalu tanya pihak client for feedback untuk diperbaiki

Fahimi Indra
Co-Founder Improvact

Sangat-sangat helpful, sesi konsultasi yang membuka minda dan banyak idea-idea menarik dari segi marketing yang dikongsikan

Sufi Yahya
Co-founder at TALENTA HOLDINGS Sdn Bhd

KAMI SEDIAKAN ANDA..

Website developer

Membina website dari segi front-end dan back-end sehingga website lebih kemas dan berfungsi

Copywriter

Mencipta dan menulis ayat yang ‘powerful’ supaya website lebih convert

Marketing Advisor

Memberi cadangan atau idea berkenaan marketing mengikut data semasa

Data Analyser

Membaca dan analyse data bagi tujuan mempelajari audience

TANPA

DIGITA

BERSAMA

DIGITA

TANPA

DIGITA

BERSAMA

DIGITA

Offer akan tamat lagi ...

Hours
Minutes
Seconds

Dapatkan sesi konsultasi bernilai RM1,500 secara percuma terhad hari ini sahaja!

Apa yang akan dibincangkan dalam sesi konsultasi ni?

Sesi Konsultasi ini akan dilakukan bersama team kami yang pakar dalam marketing

TAHNIAH ANDA BERJAYA DAPATKAN SESI KONSULTASI PERCUMA. KAMI AKAN MENHUBUNGI ANDA SEBENTAR SAHAJA LAGI

Anda mempunyai sebarang soalan?

Sekiranya ada apa-apa soalan, boleh ajukan terus menerusi butang Whatsapp tertera